image

image

 

image

Ons assortiment halloween artikelen voor de grootverbruiker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals u op elke pagina in ons assortiment kunt zien zijn (bijna) alle artikelen 'gewoon' per stuk te bestellen. Voor de grotere afnemers onder ons cliŽnte (winkelketens, winkeliersverenigingen, pretparken,  sportverenigingen, personeelsverenigingen, etc.) is de prijs interessanter als zij per volle doos onze artikelen aanschaffen. Deze prijs staat ook op (bijna) elke pagina vermeld.
 

Mocht u nu niet tot aanschaf van volle overdozen overgaan maar toch voor enkele honderden euro's aan artikelen tegelijk bestellen dan kunt u altijd geheel vrijblijvend een offerteaanvraag bij ons doen. Wij kijken dan (aan de hand van het aantal artikelen en onze actuele voorraad) wat voor prijs wij u kunnen bieden.
 

Met regelmaat leveren wij vele duizenden stuks van hetzelfde artikel uit t.b.v. een te voeren actie. Ook bij grotere aantallen van ťťn en hetzelfde artikel gelden speciale prijzen en bent u niet gebonden aan de overdoosprijs. Informeer hiervoor naar de speciale prijzen !

   

Verder is het onmogelijk om het complete halloweenassortiment op deze site te vermelden of om het complete assortiment uberhaupt op voorraad te houden. Mocht u op zoek zijn naar een groot aantal stuks van hetzelfde artikel, maar u vindt het niet op onze site terug, schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u ongetwijfeld verder helpen !

Hieronder verschaffen wij u dan ook een indruk van wat er zoal nog meer te verkrijgen is in het kader van halloween. Let op: Artikelen die dus niet los op onze site staan geprijsd maar enkel hieronder staan vermeld zijn niet per stuk verkrijgbaar en worden op speciaal verzoek met grotere aantallen bij de diverse fabriekanten of importeurs besteld.
 
Naast het assortiment wat u op onze site aantreft leveren wij ook nog duizenden andere halloween artikelen: halloween maskers, halloween kostuums, halloween doodskisten, halloween skeletten, halloween doodshoofden, halloween ledematen, halloween kleding, halloween versiering, halloween schmink, halloween mutsen, halloween beelden, halloween pakken, halloween bekers, halloween borden, halloween decoratie, halloween afgehakte vingers, halloween pruiken, halloween tafelkleden, halloween servetten, halloween bijlen, halloween boas, halloween panties, halloween grimmage, halloween kaarsenhouders, etc., etc.

Nederlands snelst groeiende en meest complete halloweensite !

image

image

 

 

image